Ланс победи Анже с 3:0 в мач от 28-я кръг на Лига 1. Головете за домакините бяха дело на Секо Фофана, а на два пъти се разписа Люис Опенда. С тази победа Ланс е вече 2-и с актив от 57 точки, докато Анже остава на последна позиция с едва 10 пункта на сметката си.

Първото по-сериозно положение в срещата бе в 26-а минута, когато Секо Фофана получи възхитителен пас в наказателното поле и отправи прецизен удар в левия ъгъл на вратата - 1:0 за Ланс. Само четири минути по-късно Люис Опенда връхлетя върху отскочила топка в наказателното поле и преодоля вратаря с изстрел в левия ъгъл - 2:0 за Ланс.

През първото полувреме Анже имаше едва един удар, а превъзходството на домакините бе осезаемо. Втората част не бе много по-различна, като още в началото Жонатан Гради плъзна топката към Люис Опенда, който се стрелна в наказателното поле, за да отправи великолепен удар в долния ляв ъгъл - 3:0 за Ланс.

В 62-а минута Анжело Фюлжини имаше времето и пространството в наказателното поле, след като овладя тънко подаване, но ударът му в средата на вратата бе спасел от Пол Бернардони. Анже отправи едва удара през втората част, като нито един от тях не бе точен и логично загуби срещата.