Мениджърът на Челси Франк Лампард не отрече интереса на "сините" към нападателя на Лион Муса Дембеле, но и отказа да потвърди, че евентуална сделка е близо. 

Челси и Лампард искат да подсилят редиците си през зимния трансферен прозорец, но самият мениджър сподели, че Дембеле не е на върха на листата с цели. Въпреки от това през последните дни се появиха спекулации, че играчът е постигнал споразумение около личните си условия с лондонския гранд.

"Той е играч, който аз и клубът познаваме. Изненадва ме обаче да да виждам името му да се появява толкова често, въпреки че самият аз не разговарям толкова често за него", започна англичанинът. 

"Това се отнася за доста играчи през последните седмици всъщност. Разбира се, че искаме да се подсилим, особено в нападение, където ни лиспват голове през последните домакински срещи".

"Няма обаче да прибързвам с евентуални трансфери, тъй като не е лесно да се намерят хора, които са безмилостни пред гола. Засега трябва да продължим да работим на тренировъчното игрище", завърши Лампард.