Националният селекционер на Уелс Крис Коулман заяви, че голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо е опасен футболист, но "драконите" имат в редиците си Гарет Бейл.

Както е известно Уелс стигна до полуфиналите на Европейското, където ще мери сили с Португалия. Срещата е в сряда, 6 юли от 22.00 часа и ще бъде предавана в Gong.bg.

"Намираме се в нова за нас територия. Възможни са само две неща - или ще бъдем заслепени от прожекторите и ще се върнем там, откъдето тръгнахме, или ще си повярваме и ще покажем на какво сме способни. Мисля, че в днешни времена отделяме много време в мисли за това, което не искаме да стане, а по-скоро трябва да се концентрираме върху това, което искаме да се случи. Няма от какво да се страхуваме", каза уелският национален селекционер преди полуфиналите.

"Работихме много, за да стигнем до участие на голям футболен турнир. Когато веднъж вече се справихме с тази задача, белезниците просто паднаха сами. Нямаме ограничения", добави той.

"Роналдо е опасен футболист, но ние разполагаме с Бейл. Ще се концентрираме върху това, в което сме добри. Това е нашата силна страна, това е и нашата идентичност", добави Коулман.