Звездата на Пари Сен Жермен Единсон Кавани възнамерява един ден отново да облече екипа на Наполи. Това разкри агентът на футболиста.

Уругваецът се превърна в значимо име на европейската сцена именно в трите си безкрайно продуктивни сезона при „везувиани”. Силните му изяви – 78 гола в 104 мача – доведоха и до трансфера на „Парк де Пренс”, за който ПСЖ се бръкна с 60 милиона евро.

Кавани след спора с Неймар: Не е нужно да сме приятели

Вече на 30 години Кавани се намира в пика на своята кариера, а преди окончателно да окачи бутонките на стената, желае още веднъж да усети какво е да играеш пред феновете на „Сан Паоло”, които скандират името ти.

„Той е много щастлив в момента. Скоро ще впише името си в историята на ПСЖ, които са на върха в първенството”, коментира агентът Фернандо Гуглиелмоне.

Петте специални права на Неймар в ПСЖ

„Кавани записва силни мачове, като онзи срещу Байерн Мюнхен. Той успя да се класира за Световното първенство и разполага с манталитет на победител. Има причина да е сред най-добрите на планетата.”

„Обратно в Наполи? Сега той мисли само за ПСЖ, но винаги е имал идеята да се завърне в Неапол. Би било логично да го стори един ден. Във футбола е така – мога да ви кажа „не” днес, както и „да” година по-късно. Може би президентът Аурелио Де Лаурентис би го искал отново, но засега сме щастливи в Париж”, допълни агентът на Кавани.