Футболният свят и най-вече всички привърженици на играта по света все още не могат да повярват на невероятната сума, която Пари Сен Жермен плати за Неймар - 222 милиона евро или повече от двойно на досегашния трансферен рекорд, който се държеше от Пол Погба. А може би е по-добре да не споменаваме заплатата на бразилеца, която ще бъде близо 570 хиляди евро на седмица!

Емоционалната изповед на Неймар след трансфера му в ПСЖ

Не е ясно как този трансфер се вписва във "Финансовия феърплей" на УЕФА, но шокът от тези суми накара "Мирър" да покаже какво може да се купи на цената на един Неймар:

94 къщи в Кенсингтън и Челси, най-тузарският район на Лондон

8522 медицински сестри за година 

Една сестра в Англия получава средно по 23350 паунда на година. Така за цената на един Неймар биха могли да се назначат 8522 сестри за 12 месеца. А ние изобщо няма да споменаваме колко биха били те в България...

1089 автомобила Ферари

Ферари 488 се продава за около 182 хиляди паунда. С парите за Неймар може да се купува по едно на ден в следващите три години.

332220 iPhone 7s

4 състава на Хъдърсфийлд Таун

Настоящият състав на Хъдърсфийлд Таун струва общо 52 милиона паунда. Това би стигнало само за торса на Неймар.

Да наемеш Кристиано Роналдо за 40,5 дни

Ценовата тарифа за ангажименти на Кристиано Роналдо е 920 хиляди паунда за четири часа и половина работа. Това значи, че за цената на Неймар можеш да си наемеш звездата на Реал Мадрид за 972 часа или иначе казано, 40 дни и половина.

28841 часовника Rolex Oyster

Мания по Неймар в Париж