Каен и Ница завършиха при резултат 1:1 в мача от 13-ия кръг на френската Лига 1. Пиер Лес-Мелу откри в 40-ата минута. В 67-ата бе отсъдена дузпа в полза на Каен, но Иван Сантини не успя да се възползва от отдалата му се възможност и да възвърне равенството в двубоя по-рано. Едва в добавеното време на срещата Рони Роделин се разписа и по този начин успя да спаси тима си, и да измъкне поне точица.   

По този начин двата тима си разделиха по точка и възпитаниците на Люсеин Фавр вече заемат 16-ата позиция в класирането с 14 точки, а Каен се изкачи с едно място и вече на петото място с 19.

Първото попадение падна в 40-ата минута на срещата. Аласан Плеа намери с отличен пас останалия сам Пиер Лес-Мелу, който умело се освободи от защитата на Каен и с мощен шут прати топката в далечния ъгъл на вратата. При попадението обаче останаха съмнения за засада.

В 67-ата минута Александър Джику си помогна с ръка в собственото си наказателно поле и главният рефер Себастиен Десиаж не се поколеба да покаже “бялата точка”.

Иван Сантини застана зад топката, но действията му бяха предугадени от стража на Ница Валтер Бенитес, който без проблем изби топката, временно опазвайки мрежата си чиста.

Ница до последно успя да удържи фронта и изглеждаше, че ще измъкне втора поредна победа в първенството, но в добавените минути на мача Рони Роделин разби надеждите им. Роман Женвоа с брилятно далечно центриране постави топката на крака на открилия се Роделин, който с атрактивен удар от въздуха оплете кълбото в мрежата на съперника.