Бившият нападател на Лацио Паоло Ди Канио отправи редица критики към представянето на Лионел Меси след преминаването на аржентинеца в Пари Сен Жермен. Италианецът призна, че предпочита Кристиано Роналдо пред Меси заради отношението на португалеца към играта.

„Меси напусна терена с наведена глава след успеха над Бордо. Той не показа емоции и затова предпочитам Кристиано. Искате от мен да съм резерва срещу Манчестър Сити? Окей, но ще се прибера в Португалия за няколко дни. След това той се върна и вкара хеттрик. Предпочитам човек с душа, отколкото извънземно без емоции“, започна своята теза Ди Канио пред италианските телевизии.

Gulliver/GettyImages
70 снимки

След това той продължи с атаките към звездата на ПСЖ: „Той показа своите лимити. Хиляди фенове очакваха неговото пристигане в Париж и мечтаеха, мечтаеха.. Неговото отношение обаче не е правилно“.

16 снимки

Ди Канио коментира и изказа на Неймар, че в даден етап би имал желанието да играе в американския МЛС. „Това е още по-лошо. Той не е направил нищо впечатляващо, а през миналия месец отчете, че иска да отиде в САЩ за тримесечна ваканция. Покажи респект, човек. Има някакви проблеми той“, заключи Ди Канио.