Нападателят на Пари Сен Жермен Мауро Икарди сподели, че звездата на тима Неймар съвсем не е лошо момче, както го представят в медиите.

"В действителност Неймар изобщо не е такъв, какъвто го представят. А ние прекрасно знаем какъв е. И когато познаваш човека толкова добре, можеш да общуваш прекрасно с него, тъй като Неймар е много далече от това, което говорят в медиите. Той винаги е щастлив и се държи добре с другите играчи. И е много скромен. Много важно е да бъдеш естествен, тъй като ние сме едно голямо семейство и на практика провеждаме всичкото си време заедно. А доброто настроение на Неймар ни помага да се чувстваме добре. Всичко, което разказах за Неймар, се отнася и за Мбапе. Той е още млад, но е постигнал великолепни резултати. За своята възраст той е невероятно зрял. А неговото поведение също влияе на всички членове на групата", заяви Икарди пред France Football.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.