Все по-интересни са ходовете в играта на шах между Марко Верати и ръководството на Пари Сен Жермен. Футболистът иска да продължи кариерата си в каталунския гранд Барселона, но парижани изобщо не желаят да се разделят с услугите му.

Марко Верати отказа 12 милиона от ПСЖ, настоява да напусне

След като преди 10-ина дни стана ясно, че Верати смята да бойкотира клуба, пропускайки първата тренировка на отбора за началото на подготовката, която е насрочена за 4 юли, сега от ПСЖ решиха да отвърнат на удара.

Днес излезе на бял свят плакатът за предстоящото турне на френския тим в САЩ през лятото. Неочаквано от снимката отсъства звездата на отбора в лицето на Марко Верати.

Агентът на Верати проговори за слуховете около италианеца

Този ход на парижани веднага доведе до полемики относно бъдещето на футболиста и дали той вече не попада в плановете на старши треньора Унай Емери за предстоящата кампания.

Верати прекъсна ваканцията си на Ибиса, за да пътува до френската столица, където се срещна с президента Насер Ал-Келайфи и спортния директор Антеро Енрике.

Роналдо: Верати е перфектен за Барселона

Шефовете на ПСЖ са били категорични, че футболистът има договор с клуба до 2021 година и няма да му позволят да напусне.