Златан Ибрахимович даде интервю за френския "Екип", в което коментира бъдещето на Килиан Мбапе. Шведът разкри, че наскоро е говорил с  нападателя по тази тема. 40-годишният голмайстор не скри и учудването си от факта, че Донарума често остава резерва в ПСЖ. 
 
"Ако бях на на мястото на Мбапе, щях да отида в Реал Мадрид. Казах му го и на него. Но ако бях в ръководството на ПСЖ, щях да се опитам да го задържа. Килиан ще реши какво да направи в зависимост от това какво иска и какво мисли. ПСЖ очевидно иска да го задържи, но той иска ли да остане? Имах възможността да играя за различни отбори в различни държави и така израснах. Да играеш у дома през цялата си кариера е по-лесно, но но ако отидеш в други отбори, това е приключение”, обясни Ибрахимович, който преди време обличаше екипа на ПСЖ.
 
Според Златан Джанлуиджи Донарума е най-добрият вратар в света. Двамата бяха заедно в Милан преди стражът да премине в ПСЖ миналото лято.
"В моя свят Донарума е номер едно днес. Точка. Играх с него и знам какво говоря. Затова съм много изненадан, че той няма главна роля в ПСЖ. Знам, че не е лесно за един треньор. Не познавам Навас, който също е страхотен вратар. Но не знам дали е добре да се ротират вратарите. Или това е услуга, която се предоставя на един от тях. Лично аз съм свикнал да има един човек за този пост", добави Ибрахимович.