Полузащитникът на Пари Сен Жермен Андер Ерера разкри, че иска да се завърне в родния си Реал Сарагоса преди да завърши неговата спортна кариера. През миналото лято испанецът напусна Манчестър Юнайтед, за да подсили ПСЖ, където досега има 11 мача като титуляр и нови седем като резерва във всички надпревари.

Ерера разкри желанието си пред френски медии, че иска да печели трофеи с френския гранд, но също така отсече, че желае да се завърне в Сарагоса до края на футболния си период като играч. „Надявам се да се насладя на престоя си в Париж, да спечеля титли, тъй като играя с някои от най-добрите футболисти в света. Един ден също така искам да се завърна у дома, където е Сарагоса. Голям щастливец съм да играл в голям клуб като Атлетик Билбао, където се насладих на философията, която е фантастична, но искам един ден да играя в Сарагоса, тъй като това е отборът, който подкрепям от дете”, каза Ерера пред Hoy Jugamos En Casa.

„Все още следя изявите на отбора и ще го правя до края на живота си – дъщерите ми също. Винаги съм играл за моите отбори на максимум от своите възможности и винаги съм ги подкрепял, но моят отбор е Сарагоса”, добави халфът.

Ерера играе за Сарагоса между 2009-а и 2011-а година, след което преминава на „Сан Мамес”.