Рен и Ница не излъчиха победител в мача от 25-ия кръг на Лига 1. Срещата между двата състава завърши при 2:2. Домакините поведоха с 2:0 до края на първата част, но в последствие гостите наваксаха изоставането.

Рен поведе след седем минути игра. Джовани Сио комбинира с Морган Амалфитано, който с хубав диагонален, прехвърлящ удар, откри за 1:0.

Три минути след това нова добра възможност се разкри пред Амафитано, но ударът му не затрудни вратаря на Ница. В 21-ата минута преднината на Рен бе удвоена. След центриране от корнер отляво на вратата на гостите, Пърчич стреля извън границата на наказателното поле, но ударът му бе блокиран. Топката стигна до Джовани Сио, който се разписа за 2:0.

Първата по-добра ситуация за Ница дойде в 29-ата минута. Соке центрира отдясно, Беланда стреля, но Костил успя да улови.

Малко след подновяването на играта през второто полувреме Ница намали пасива. В 59-ата минута Валентин Ейсерик видя добре включилия се Донис, пусна надясно към него, а той с диагонален удар по земя прати топката в далечния ъгъл на домакинската врата. Вилан Сиприен стреля от дистанция в 65-ата минута, но топката премина над вратата. Малко след това Дживани Сио опита хубав удар, но топката мина встрани от десния стълб.

В 81-ата минута Ница изравни. Валентин Ейсерик получи хубава подаване в пеналта и се разписа за 2:2. Няколко минути след това Фернандес вкара топката в мрежата на гостите, но попадението не бе зачетено заради засада.