Тъй като Неймар е до края на сезона, мениджърът на ПСЖ Кристоф Галтие проговори за това как това ще се отрази на неговия отбор, докато парижани се стремят да спечелят Лига 1 и Шампионската лига. Беше предположено, че френският гигант може да използва формация, която ще оптимизира представянето му в отсъствието на Неймар, с което Галтие изненадващо се съгласи. Той обаче също така призна, че ПСЖ не може да замени ефекта на бразилеца в последната третина на терена.

"Виждам, че е имало дебат около отсъствието на Неймар. Очевидно неговага липса е загуба. По-балансиран ли е отборът? Да. По-добре ли е така? Ще кажа, че като го имам, е по-добре, за да вкарваме голове", сподели Галтие.

Насочвайки се към реванша след загубата на "Парк Де Пренс" през февруари, Галтие изрази увереност в шансовете на своя отбор въпреки отсъствието на Неймар, твърдейки, че са изиграли първия мач с "много намален състав".

Той обърна специално внимание на Килиан Мбапе, като похвали уменията му в големи мачове и настоя, че неговата страна е уверена за огромния мач който може да направи или провали сезона им. Французинът беше достатъчно здрав, за да се появи от пейката в първия мач, като отбеляза пет гола в трите мача оттогава.