Тъй като договорът на носителя на Лионел Меси изтича в края на сезона, се разпространяват слухове дали той ще остане в ПСЖ или ще се премести другаде, като бившият му клуб Барселона се посочва като потенциална дестинация. Но Кристоф Галтие призна, че иска звездата му да остане в Париж.

"Знам, че Лео и спортното ръководство говорят много. Не знам тънкостите на дискусията. Що се отнася до това дали Лео трябва да остане, това е волята на всички. Лео е щастлив в съблекалнята. Той е решаващ играч за нас, вкарва голове. Въпреки възрастта си, той тренира добре всеки ден. Щастлив е, че партньорите му играят. Що се отнася до неговото бъдеще, твърде рано е да се знае какво ще се случи", сподели Галтие.

Следващият ход на Меси е обект на много спекулации. Барселона не изключва възможността да се събере с клубната си легенда. Междувременно се съобщава, че Интер Маями подготвя огромна оферта за договор, за да привлече Меси в МЛС. Съобщава се, че играчът е изразил желанието си да остане в Париж миналия декември.