Футболистът на националния отбор на България по футбол Филип Кръстев се сбогува с досегашните си съотборници от Цволе чрез съобщение в социалните мрежи. В „Инстаграм“ той благодари за подкрепата към него.

Филип Кръстев е пред трансфер в тима на Нант от Лига 1. 22-годишният футболист ще играе под наем при "канарчетата", а клубът ще има възможност да го откупи през следващото лято от Ломел и Сити Футбол Груп. 

"Не знам откъде да започна. Изключително съм благодарен, че имах шанса да играя за този невероятен клуб, месеците отлетяха толкова бързо, но почувствах този красив град като свой дом. Искам да благодаря на борда и на треньорския щаб, че повярваха в мен и ми дадоха този шанс, изпращам много любов към съотборниците ми и благодаря за подкрепата през тези месеци. На феновете... Бяхте невероятни и никога няма да ви забравя. Надявам се, че съм дал нещо от себе си на този клуб, но съм сигурен, че този клуб ми даде много. Успех през следващия сезон и прегръдки на всички, които бяха част от това пътуване! Завинаги оставам фен на Цволе. Благодаря ви!"