Феновете на Монако демонстрираха твърда и непоклатима позиция във връзка с цялата сага около Килиан Мбапе и неговото евентуално напускане на „монегаските“. Запалянковците не скриха възмущението си от тиражираните цифри като трансферни суми и заплата, като напомниха на 18-годишния нападател, че никой не е над клуба.

Както е известно, очакванията са младият френски национал да премине в ПСЖ за сумата от 180 милиона евро. 

Монако вече набеляза заместник на Мбапе

„В последните дни сме смаяни и възмутени от цифрите, които се тиражират за евентуалния трансфер на Мбапе, но също така и от заплатата, която той иска, за да поднови договора си с нашия клуб. Ние смятаме, че няма играч, който да струва толкова“, се казва в позицията на запалянковците.

Още тази седмица ПСЖ ще се похвали с нов трасферен удар

„Ние вярваме във футбола и в ценности като любов към фланелката и уважение към отбора, който те е изградил като футболист. Не можем да приемем, че наш играч действа по този начин и изисква подобни пари, при все, че е в началото на професионалния си път“, добавят феновете, които напомнят още на Килиан Мбапе, че „никой и нищо не стоят над институцията Монако“.

„Откакто настоящото ръководство на клуба пристигна, ни демонстрира своя управленски капацитет. Ние вярваме напълно в шефовете, че ще могат да изградят боеспособен тим, който да защити титлата в Лига 1 – с или без Мбапе“, пише още в позицията.