„Неймар ни каза, че е уморен от лъжи“, заяви старши треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери в интервю за радио „Cadena SER“.

Емери каза, че Неймар е обявил това в последния разговор между него, бразилеца и президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Келайфи.

„Неймар ще остане в Пари Сен Жермен. Така е най-правилно за него и за отбора“, добави испанският специалист.

„През настоящия сезон имахме много напрегнати моменти с Неймар. Той не говори много. Все пак в последния ни разговор каза, че е уморен от лъжите, които се пишат и го заливат. Най-добре го питайте него дали ще остане в Пари Сен Жермен или ще премине в Реал Мадрид. Аз не съм негов говорител. Все пак си мисля, че той ще остане през следващия сезон в ПСЖ.“

„Аз се наслаждавах изключително много на работата с него през всеки един ден. Той е на нивото на Кристиано и на Меси. За съжаление контузията се отрази много негативно на неговия сезон, защото можеше да постигне страхотни резултати. Аз съм сигурен, че той ще се завърне на най-високо ниво.“

„Аз изживях много положителни неща в ПСЖ. Положителните със сигурност са повече от негативните. Двете ми години в ПСЖ са много положителни. В домашните състезания успяхме да спечелим 7 от 8 трофея. ПСЖ трябва да изгради много солиден и силен отбор, за да може да атакува по-сериозно трофея в Шампионската лига“, продължи той.

„В интерес на истината се чувствах много добре в съблекалнята с тези играчи. Кавани направи две страхотни години. Той е невероятен голмайстор. Помогна изключително много на ПСЖ през това време. Той е човек, който може да помогне на ПСЖ да спечели Шампионска лига. Изключително силен футболист е. Смятам, че един от най-добрите в света“, каза още Унай Емери.