ПСЖ стигна до драматично равенство при домакинството си на Рен. Срещата от 23-ия кръг на Лига 1 завърши 1:1. Гостите поведоха в резултата в 33-ата минута чрез Амин Гуири, а в седмата минута на добавеното време на втората част Гонсало Рамош изравни от дузпа. 

Парижани са лидери във временното класиране с 54 точки, докато Рен заема седмо място с 35 точки. 

Срещата започна спокойно, като постепенно домакините притиснаха съперника си. В 20-ата минута Витиня получи в наказателното поле, като успе да нанесе удар, който Стив Манданда изби. В 33-ата минута Рен нанесе своя удар. Амин Гуири направи впечатляващ рейд, премина цялата защита на парижани и с красив удар вкара за 0:1. 

Няколко минути по-късно Гуири имаше възможност да вкара втори гол, но ударът му беше неточен. 

Още от началото на втората част ПСЖ започна с натиска, като Ашраф Хакими пробва късмета си от пряк свободен удар, но бе неточен. Няколко минути по-късно отново мароканският национал опита да стреля от статично положение, като топката профуча покрай вратата на  Манданда. Последваха опасни удари на Килиан Мбапе и Усман Дембеле, които не намериха целта. 

В 65-ата минута Мбапе беше заменен от Гонсало Рамош. Малко след това Бенжамен Буриго пропусна отлична възможност за втори гол за бретанците. 

В 76-ата минута Данило пропусна да се разпише с глава след центриране от корнер. Малко след това главният съдия даде дузпа за ПСЖ, но след намесата на ВАР я отмени. 

В последните секунди на срещата обаче домакините продължиха да натискат и в крайна сметка получиха дузпа, отново след преглед с ВАР, като нарушението извърши Стив Манданда, който препъна Гонсало Рамош. Именно португалецът се нагърби с изпълнението и успя да изравни, като по този начин спаси точката и серията без загуба на тима си.