Младата звезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе може да се завърне още в мача срещу Рен за Купата на Лигата в сряда. Това разкри старши треньорът на френския гранд Унай Емери. 

Неймар се завръща в игра за ПСЖ

Мбапе получи тежък удар по време на дербито с Олимпик Лион, загубено от парижани с 1:2. В средата на първото полувреме Мбапе беше изнесен на носилка след сблъсък с вратаря на домакините Антони Лопеш.

"Надявам се Килиан да е готов за Мача с Рен. Въпреки това ще вземем всички предпазни мерки. Той понесе много тежък удар. Трябва да сме търпеливи. Мбапе иска да играе и ако лекарите му дадат зелена светлина, ще бъде готов", каза Емери. 

Килиан Мбапе ще бъде готов за Реал Мадрид

Също така Емери даде интересно обещание на феновете на парижани. Той е на 100% убеден, че рано или късно ПСЖ ще грабне титлата от Шампионската лига. Френският гранд ще срещне Реал Мадрид на осминафиналите на най-престнижния клубен турнир. 

"В момента ние сме по-добре подготвени, отколкото през миналата година. Този клуб ще спечели Шампионската лига и се надявам това да стане докато аз съм начело", заяви Емери.

"Предстои ни да излезем срещу най-добрия отбор в света. Реал спечели три пъти Шампионската лига в последните четири години и показват силен футбол. Ние обаче сме готови", допълни испанският специалист.