Отборът на Анже постигна победа с 2:1 в гостуването си на Страсбург от 24-ия кръг на Лига 1. И двете попадения бяха дело на 20-годишния Вилфред Канга, който отбеляза дебютните си голове с екипа на представителния тим. Санжин Пърчич бе точен за домакините. 

С успеха Анже събра 30 точки на 12-ото място, а Страсбург е седми с 35.

Анже създаде първата по-добра ситуация в мача още в 4-ата минута. Пространство се разкри пред Стефан Бахокен, който отигра добре, но изстрелът му бе париран.

Последваха силни минути за Страсбург. В 7-ата минута Лебо Мотиба стреля от воле, но Людовик Бютел спаси. 3 минути по-късно Адриен Томасон получи много прецизен пас и от границата на пеналта шутира силно, но встрани от десния стълб.

В 22-ата минута Мотица засече с глава центриране, но Бютел отново се намеси решаващо.

Устоял на натиска в изминалите минути, Анже поведе в 35-ата. Бамба овладя центриране в пеналта и успя да прати към Вилфред Канга, който оставен непокрит, направи 1:0.

Малко след подновяването на играта след почивката Вилфред Канга наниза втори гол. Той бе отлично изведен с пас в коридор и с удар по земя направи 2:0.

Страсбург можеше да намали в 74-ата минута, когато Бенжамен Корне отправи добър удар от границата на наказателното поле. Бютел обаче спокойно отрази.

Три минути преди края на редовното време Санжин Пърчич върна надеждите на домакините, че може да вземат поне точка. След центриране на Лала от фаул отдясно, Пърчич съумя да отбележи за 1:2.

До края на срещата обаче, домакините не успяха да стигнат до нов гол и така Анже се поздрави с успеха.

В следващия кръг Страсбург гостува на Сент Етиен, а Анже е домакин на Ница.

Междувременно в мач от същия кръг Амиен постигна минимален успех с 1:0 над Каен. Победният гол бе дело на Муса Конате в 64-ата минута.

В класирането Амиен е 16-ти с 21 точки, а Каен е в зоната на изпадащите, 18-ти, с 18.