Мало Густо стана играч на Челси в началото на януари, но беше върнат под наем в Лион, за да може да продължи да получава минути в Лига 1. Въпреки това, той получи контузия в сухожилието срещу Троа в началото на февруари, което го принуди да се върне в Лондон за рехабилитация в тренировъчните съоръжения на Челси.

Треньорът на "хлапетата" Лоран Блан заяви, че играчът все още изпитва дискомфорт. Въпреки това изглежда, че "сините" не са искали да поемат никакъв риск и затова са повикали десния краен бранител обратно за лечение в клуба"

"Мало Густо ще прекара време в Кобъм, докато се възстановява от контузия. Десният бек, който подписа с Челси през януари, се завърна под наем в предишния си клуб Лион, но след като вече беше изваден от игра, се очаква да остане в Англия за известен период от време под наблюдението на нашия медицински щаб. Преди контузията, 19-годишният играч добави още две изяви към 15-те, които направи за Лион този сезон, преди да подпише с Челси", гласи изявление на "сините".

Челси ще се изправи в събота срещу Саутхемптън в мач от Висшата лига.