Челси и Пари Сен Жермен са готови да се състезават срещу Манчестър Юнайтед за подписа на бившата звезда на Ливърпул Филипе Коутиньо. Бразилският национал вече 1 година е в Барселона след преместването му от Ливърпул миналия януари за 142 милиона евро. Той не успя да оправдае високите очаквания и Ернесто Валверде не е разчитал на него като титуляр в Ла Лига от 2 декември.

Манчестър Юнайтед е фаворит за подписа на Коутиньо с оферта от 100 милиона евро, пишат в Англия и Испания. Според "Мундо Депортиво", бразилският халф е решил да остане в Барселона, въпреки че е недоволен от сегашната си ситуация, но е "изкушен" от възможността за преместване на "Олд Трафорд".

"Дон Балон" обаче съобщи, че Пари Сен Жермен са си поставили за цел да привлекат в редиците си Коутиньо или Иско от Реал Мадрид.

Представители на Челси също са срещнали с ръководството на „каталунците“, за да обсъдят ситуацията около бразилската звезда. Президентът на Барса Жозеп Бартомеу е готов да обсъди евентуална сделка, в която да бъде включен Еден Азар.