Краят на сагата с бъдещето на Неймар в Пари Сен Жермен ще има скорошна развръзка. Това намекна наставникът на клуба Томас Тухел, като е на мнение, че до 24 часа ще е ясно какво се случва с южноамериканеца.

В неделната вечер парижани играят с Тулуза и според германския специалист Неймар може да се появи в този двубой, защото вече е превъзмогнал контузията си. Единственото, което би го спряло, е ако още не е наясно за бъдещето си в клуба. Но според Тухел, до неделя този въпрос ще е изчистен. 

"Неймар може да се появи срещу Тулуза. Но това ще се случи, ако ситуацията между и него и клуба е изчистена. Днес тя не е ясна, но може би утре ще бъде изяснена. Той е готов за игра, но дали ще може да се появи на терена, би трябвало да попитате спортния директор Леонардо."

"Чисто физически Неймар е готов да се появи на терена. Той имаше хубава седмица, в която тренира на равни обороти със съотборниците си, вложи много работа и усилия в работата си, така че чисто спортно е готов за изяви", сподели Тухел.