Ще продължи ли Мбапе в ПСЖ или ще се впусне в ново приключение? Въпросът не се повдига за първи път и на Кристоф Дюгари, световен шампион с Франция през 1998 г., вече му е писнало да слуша   за бъдещето на французина.

„Имам впечатлението, че на всеки шест месеца е: „той остава, той си отива“... Това ме притеснява. Уморих се от това. Писна ми да слушам бърборене за бъдещия му клуб на всеки шест месеца. Писна ми! Не се интересувам, вече не се интересувам", каза бившият футболист в Rothen s'enflamme на RMC.

„С цялото си сърце се надявам да си тръгне. Мисля, че е в застой. В дуелите си е все по-предвидим, липсва му сила, характер в битката“, продължи Дюгари. 

„Той искаше цялата власт, да бъде лидер на отбора, а сега, когато е такъв, изглежда като малко дете. Понякога изглежда, че дрехите му са твърде големи за него. Нещата не вървят добре в ПСЖ от няколко месеца", завърши той.

Килиан Мбапе от 1 януари вече е свободен да преговаря за бъдещето си. Реал Мадрид, междувременно, чака и планира да се свърже с футболиста тази седмица, съобщи „Марка“. Мадридският клуб иска да разбере дали той все още е склонен да подпише и няма да приеме неясноти или увъртане.

Ако отговорът е положителен, ще бъде помолен да приключи операцията възможно най-скоро, включително с подпис.  Реал Мадрид е готов да запази същите условия: заплата от 26 милиона евро нетно годишно и трансферен бонус от 130 милиона евро.