Барселона и Пари Сен Жермен влизат в нова трансферна война, пише L’Equipe. Според френското издание футболистът на Ливърпул Филипе Коутиньо е обект на нова конфронтация между двата тима.

ПСЖ подготви лудата си оферта за Коутиньо

След като битката за играча на парижани Марко Верати приключи буквално със сълзи и молби за прошка, сега каталунците се насочват към другата трансферна цел на ПСЖ.

Спекулациите за напускането на Верати в посока “Камп Ноу” бяха официално опровергани от футболиста, след като самият той разкри намерението си да остане и помоли за извинение клуба и феновете за причиненото неудобоство.

Коутиньо отваря пътя на Верати към Барса

Настоящият контракт на Коутиньо с Ливърпул е до 2022 година. Според последните слухове парижани няма да пестят средства, за да привлече бразилеца в редиците си. Според медиите във Франция, босовете са готови да хвърлят 80 милиона евро на мърсисайдци за подписа на играча.

Иначе исканата сума от страна на Ливърпул е закована на 100 милиона евро и затова и двата тима, желаещи услугите на Коутиньо, ще срещнат трудности при привличането му.