Нападателят на Ница Марио Балотели призна, че е водил преговори с Ювентус. Италианецът разкри, че повече не би играл нито за Интер, нито за Милан, а по-скоро навит да се пробва в Наполи или Рома.

„Никога не съм мислел да се върна в Интер. Не знам кой ще спечели в двубоя Наполи-Интер тази вечер, но определено ще бъде красив мач”, каза Супер Марио във видео интервю пред комика Дамяно Ер Файна.

„Не следя Милан и не бих се върнал отново там. Ювентус? Техният манталитет може да ми се отрази добре. Всъщност трябваше да отида в Ювентус преди да се присъединя към Милан. Отидох да говоря първо с тях, но после избрах Милан, понеже съм фен на отбора, а и се разбирам добре с Адриано Галиани (тогавашният изпълнителен директор на „росонерите” – б.р.). ”

„Рома е добър отбор… Колкото до Наполи – много ми се иска да играя там! Те разполагат с това трио в предни позиции (Хосе Кайехон – Лоренцо Инсиние – Дрийс Мертенс), което функционира перфектно. Трудно ще ми бъде да отида там сега, но се надявам те да спечелят скудетото”, заключи Балотели.