Ръоводството на Пари Сен Жермен е приело последната оферта на Барселона за Анхел Ди Мария, съобщава The Sun. Според британското издание предложените от каталунците 45 милиона евро най-после са се оказали достатъчни за парижани и те са склонили да се разделят с 29-годишния футболист.

Испански журналист: Барса зарязва Коутиньо, тръгва в друга посока

Испанското издание Sport.es разкрива, че двата клуба водят финални преговори, като се очаква Ди Мария да бъде представен официално като играч на каталунците до часове.

Всъщност още вчера от Барселона оповестиха, че аржентинецът ще акостира на “Камп Ноу”. Това обаче се оказа хакерска атака, която бе засегнала профилите на испанския гранд в социалните мрежи. 

По-рано днес "Le Parisien" пък информира, че парижани категорично са отрязали мераците на "блаугранас" за Ди Мария. Според информацията, президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу лично се е обадил на боса на ПСЖ Насер Ал-Келайфи, за да се информира при какви условия каталунците могат да привлекат аржентинския футболист. Отговорът на катарския шеф е бил: „подобен трансфер е невъзможен“. 

ПСЖ бързо-бързо отряза мераците на Барселона за Ди Мария

Барселона среща сериозни трудности в действията си на трансферния пазар през това лято. Както е известно ръководството на каталунския гранд проявява нескрит интерес към футболиста на Ливърпъл Филипе Коутиньо. От Барселона обаче не могат и не могат да се договорят с англичаните, тъй като те не желаят по никакъв начин да се разделят с 25-годишния бразилец. 

Освен Коутиньо в полезрението на каталунците попадат още Усман Дембеле от Борусия Дортмунд и Жан-Микаел Сери от Ница. Засега обаче няма реален успех в преговорите на "блаугранас".