Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Келайфи продължава да бъде много близо до Неймар и да не изпуска от поглед случващото се с голямата звезда на отбора. Шефът на френския клуб посети Сао Пауло, за да засвидетелсва своето уважение към 26-годишния футболист.

„Със сигурност мога да кажа, че Неймар няма да ходи никъде. Неймар е футболист на Пари Сен Жермен и остава в клуба“, коментира Ал-Келайфи.

„Нашите играчи свършиха страхотна работа по време на Световното първенство. Всички сочеха Бразилия като фаворит, но играчите бяха поставени под голямо напрежение. Франция свърши фантастична работа и заслужено спечели световната титла“, добави президентът на клуба.

„За мен Мбапе изигра феноменално първенство. Неймар също се представи много силно, след като се възстанови от травмата. Той игра много добре“, продължи шефът на парижани.

Президентът на ПСЖ отрече да има ревност между двамата нападатели, като заяви, че това са неща на пресата.

„Неймар и Мбапе са много близки. Те поддържат чудесни отношения. И двамата са щастливи, че играят заедно. Неймар е щастлив, защото Мбапе спечели световната титла“, каза още Насер Ал-Келайфи.