Зад всеки успял мъж стои по една жена! Няма по-вярна максима от тази за семейството на Зинедин Зидан. За да бъде успешен той, е намерил човека до себе си, който да го подкрепя и да му дава необходимото спокойствие.

Винаги са заедно, а голямата им ценност е фамилията. Няма нищо по-важно за тях. Той е в светлините на прожекторите, а тя се появява, само за да бъде негова опора, когато ситуацията го изисква. Нищо излишно, нищо повече от това.

Малко е информацията, с която медиите разполагат за чаровната дама.

Вероник Зидан, по баща Фернандес, е на 48 години. Според едни източници е родена в Испания, но според други във Франция в семейство на испанци.

Приемат я в университета в Тулуза, за да учи биология, но се отказва от това начинание, за да сбъдне мечтата си – да бъде танцьорка. Затова заминава да учи това изкуство в Кан в престижно училище. Именно по това време се запознава с бъдещия си съпруг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌟🌟🌟

Публикация, споделена от Enzo Zidane (@enzo) на

Излизат на срещи в продължение на 5 години, преди тя да каже заветното „Да”. Още по-впечатляващ е фактът, че са заедно от 17-годишни (и двамата). Живеят в помещения, които са строго отделени за двата пола, но след няколко месеца на случайни срещи, Зинедин се осмелява да й каже „Здравей”.

Вероник и Зизу се женят през 1994 г. на церемония в кметството на Бордо.

Двамата имат четири деца - четирима сина. Първородният Енцо се появява на бял свят през 1995 година. Вторият Лука се ражда през 1998 година. Следващият е Тео, който се превръща в радост за родителите си през 2002 година. Най-малкият е Елиаз, роден през 2005 година.

Когато е представен като треньор на Реал Мадрид, Зинедин Зидан е подкрепен на церемонията от цялото си семейство. Задружни, както винаги.

Вероник не е активна в социалните мрежи, стреми се да прекарва максимално време със семейството си.

Любимият й актьор е Еди Редмейн, а актриса – Ема Стоун. Обича черния цвят и италианската кухня. Харесва Лондон, да пазарува и пътува.

Тя е типичната домакиня. Грижи се за уюта и спокойствието на своите мъже. И продължава да го прави с удоволствие...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️⚡️🔥 IBIZA

Публикация, споделена от Enzo Zidane (@enzo) на