Неймар, а и семейството му, са водещата новина на всички издания, занимаващи се със спорт цяло лято. И няма как да е иначе, след като бразилецът стана най-скъпият играч в историята на футбола и получава баснословна заплата. 

В основата на преминаването му от Барселона в ПСЖ е баща му - Неймар-старши. Той изчисти всички детайли по сделката и реши... да забие ново гадже, въпреки че вече е на доста сериозна възраст. 

Но палавият родител на новата звездна покупка на Пари Сен Жермен не вижда проблем в това и вече е с една от най-красивите си сънароднички, която е доста по-млада от него. Това е бившата плеймейтка и модел на бельо Франсиели Фредузески. 

39-годишната красавица неколкократно е била забелязвана с Неймар-старши, макар все още да не са снимани заедно. Възрастният плейбой я водел по скъпи ресторанти и почивки и бил толкова хлътнал по нея, та дори в Бразилия спекулират, че нищо чудно тя да стане мащеха на Неймар-младши. 

Дали ще се стигне до там, или похотливият сваляч и баща на най-скъпия футболист в света ще се впусне скоро в друга авантюра, предстои да се разбере. Но засега бил "много влюбен" в новото си завоевание и не отделял очи от нея, пишат в Бразилия.