Футболистът на Пари Сен Жермен Юлиан Дракслер може да не преживява най-добрите си времена на терена през последните месеци, но във вкъщи поне го чака човек, който с лекота може да го утеши. Това е неговата зашеметяваща приятелка Сетани Тайнг, която наполовина французойка, наполовина камбоджанка. Двамата се запознават в Париж и официално тръгнаха заедно в края на 2019 година.

Нейната зашеметяваща фигура, която се вижда от снимките, се дължи на факта, че тя е професионален танцьор и хореограф. Сетани е може би най-известна от клиповете на френския певец Мат Покора.

Красивата танцьорка има над 77 000 последователи в социалната мрежа „Instagram“, където често споделя горещи снимки, показващи зашеметяващото ѝ тяло в бикини в различни професионални ангажименти.

Допреди да срещне Сетани, Дракслер беше сгоден за дългогодишната си приятелка Лена, който обаче приключи през миналата година. Сега обаче той изглежда на крилете на любовта със своята екзотична половинка.

ГОРЕЩИ СНИМКИ НА КРАСИВАТА СЕТАНИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА!   


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.