Френската риалити звезда Натали Адреани създаде истинска буря във Франция след последното си интервю. 50-годишната брюнетка говори пред медиите за инцидент, който ѝ се е случил след разговор с футболист от френския национален отбор. Тъмнокосата Натали отказа да назове към този момент името на футболиста, но призна, че на няколко пъти той ѝ е предлагал по 50 хиляди евро, за да прекара нощта с него.

ОЩЕ СНИМКИ НА НАТАЛИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

„Предлагаше ми по 50 хиляди евро да прекарам нощта с него. Това се случи няколко пъти, а аз отказвах. Играе за националния отбор и бях шокирана. Ако не ми беше предложил пари, можеше и да бъда с него”, каза Натали, която е много популярна в платформата Onlyfans.

„Аз съм достатъчно задоволена на 50 години в сексуално отношение, но обичам да откривам нови неща. Грижа се за тялото си и не правя снимки, когато съм с мъж в леглото”, каза още Натали.

„В самото начало качвах снимки само в Instagram, а една от дъщерите ми ме посъветва да си направя профил в Onlyfans, където съм можела да спечеля много пари. В момента имам съдържание в четири различни платформи, а това не е много сложна работа”, призна още брюнетката.