Руският модел и инфлуенсър Катерина Сафарова, която е силно спрягана за едно от бившите гаджета на най-скъпия футболист в света – Неймар, изненада и се впусна в ново предизвикателство. Красавицата е сред участниците в руската версия на реалити шоуто „The Bachelor“.

В шоуто 15 самотни жени се състезават за привързаността на един мъж, който трябва да елиминира момичета, преди да реши коя да избере накрая. Междувременно Сафарова разкри, че се е регистрирала в популярното приложение за запознанства „Tinder“.

Смята се, че 23-годишната рускиня и звездата на ПСЖ са били заедно преди няколко години, въпреки че и двамата декларират само приятелски отношения.

Рускинята има над 840 хиляди последователи в социалната мрежа „Instagram“, където непрестанно качва горещи свои снимки. Тя стана популярна преди време в испанското шоу „Temptation Island“.

„Най-накрая мога да обявя, че участвам в руски проект. Това е риалити шоу, което се прави в много страни по света. Много съм развълнувана“, сподели красавицата.

ГОРЕЩИ СНИМКИ НА ИЗКУСИТЕЛНАТА КАТЕРИНА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА!