Атрактивният сръбски модел Сорая Вучелич наруши разпоредбите за карантина в Сърбия, само дни преди забраните за пътуване да паднат (7 май).

Брюнетката и нейна приятелка се качили на кола и отпрашили към Черна гора, но на границата били спрени, тъй като се оказало, че една от двете има забрана за влизане в страната. На двете са повдигнати обвинения за нарушаване на карантината и ще трябва да платят солени глоби, което става ясно от съобщение на полицията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💅 ..I met the biggest love in the mirror..

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Самата Вучелич обясни, че двете действително са били спрени, но не заради мерките за сигурност, а затова, че колата на приятелката й е била с италианска регистрация, а тя пък като шофьор не си е носила свидетелството за управление и затова й е наложена глоба.

Припомняме, че Вучелич стана обект на желание от страна на футболните суперзвезди Неймар и Кристиано Роналдо, а око й хвърли и Валери Божинов, докато беше играч на Партизан.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wo(man) in black 🧛‍♀️

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Някои сръбски медии твърдят, че спътничка на засуканата сръбкиня е била не друга, а Желка Ролович, арестувана преди време за организиране на ВИП проституция, но от полицията не потвърждават информацията.