Отборът на Франция победи Андора с 3:0 в мач от Евроквалификациите. Попаденията за „петлите” вкараха Кингсли Коман, Клеман Ленгле и Уисам Бен Йедер.

Резултатът в срещата бе открит в 18-ата минута, когато Нанитамо Иконе освободи Кингсли Коман, който стреля отблизо в горната вътрешна страна на мрежата, оставяйки вратаря безпомощен.

В 27-ата минута Оливие Жиру отправи удар от границата на пеналтерията към долния ляв ъгъл, но Хосеп Гомес бе покрил ъгъла и улови топката с лекота.

В 28-ата минута бе отсъдена дузпа за „петлите”, след като Сан Николас издърпа фланелката на един от съперниковите играчи и съдията отсъди наказателен удар. Антоан Гризман опита да обърка вратаря, спирайки се по средата на своята засилка, и прати топката в десния ъгъл на вратата, но Хосеп Гомес запази спокойствие и отрази удара.

Малко по-късно страхотен удар на Кингсли Коман в близост до границата на наказателното поле изненада вратаяр, но топката прелетя точно над напречната греда.

В края на първото полувреме Рафаел Варан отправи опасен удар, но вратаря на Андора показа превъзходен рефлекс и го спря.

В 52-ата минута Клеман Ленгле отбеляза от дистанция с гръмотевичен удар с глава в левия ъгъл.

В 54-ата минута вратарят на Андора се хвърли превъзходно, блокирайки удар с глава от страна на Кингсли Коман от точката на дузпата.

В 70-ата минута отново Кингсли Коман пропусна перфектна възможност да се разпише, след като овладя перфектно хитър пас в наказателното поле, но опитът му срещна напречната греда.

Последното попадение за „петлите” падна в добавеното време на срещата, когато Уисам Бен Йедер овладя попадналата в него топка и я изстреля ниско в средата на вратата.

Отборът на Франция е на второ място в своята група с 15 точки, колкото има и водачът в класирането – Турция. Андора е на последното място с 6 загуби от 6 изиграни мача и 0 точки в актива си. Първенец в групата е Турция с 15 точки. Турците победиха Молдова с 4:0, а точни за домакините бяха Дениз Турук, Юсуф Язъджъ и Дженк Тосун, който реализира две попадения. Молдова е предпоследна с актив от 3 точки.