Българският нападател на Монако Димитър Бербатов отново ще играе със стар свой познайник. Към състава на "монегаските" се присъедини вратарят Маартен Стекеленбург, с когото благоевградчанинът започна миналия сезон във Фулъм. 

Холандският страж идва под наем до края на сезона. В контракта му обаче има опция за постоянен трансфер. Той ще се конкурира за място под рамката с хърватина Даниел Субашич. 

"Обещавам на феновете на Монако да дам всичко от себе си по време на престоя си за моя нов отбор. Аз съм техничен вратар, обичам да играя далеч от полето си и да помагам на съотборниците си", сподели Стекеленбург пред официалния сайт на клуба. 

Вицепрезидентът на "монегаските" Вадим Василиев също коментира трансфера и обяви, че ръководството е щастливо от постигнатото споразумение с бившия холандски национал. 

"Доволни сме, че привлякохме толкова опитен и качествен вратар. Той ще помогне много на всички тук, защото е играл на Световното първенство в Южна Африка преди четири години", сподели Василиев.