Отборът на Нант се наложи с 3:1 като гост на Марсилия в двубой от 26-ия кръг на френската Лига 1. Антони Лимбомбе изведе гостите напред, а Морган Сансон изравни за 1:1. Последва попадение на Кадер Бамба и нещастен автогол на Алваро, които оформиха крайното 3:1 в полза на Нант. 

В 32-рата минута Моузес Симон бе изведен на прекрасна позиция, но ударът му прелетя точно покрай лявата греда. 

Малко след това Антони Лимбомбе засече центриране с глава и изпрати топката право в мрежата на Марсилия, обезкуражавайки напълно вратаря. 

Валентин Ронже намери пространство свободно пространство и отправи страхотен удар, но бе разколебан от Албан Лафон, който извърши прекрасно спасяване. 

Марсилия възстанови равенството само 5 минути след откриването на резултата. В 39-ата Морган Сансон изпрати топката в мрежата на Нант с перфектен удар от границата на наказателното поле. 

В началото на втората част Кадер Бамба си освободи пространство и изведе гостите напред. След преглед с ВАР съдията зачете попадението и играчите на Нант се отдадоха на празненства. 

В края на срещата Алваро опита да изравни резултата, но опитът му бе твърде неточен и топката прелетя встрани от лявата греда. 

В добавеното време именно Алваро прати топката в мрежата, но за негово съжаление - в грешната врата. 

Така Нант взе трите точки и остана на 13-ата позиция в класирането с общо 34 пункта. Марсилия пък пропусна да се доближи до лидера ПСЖ и разликата между двата тима остана 10 точки преди парижани да са изиграли своя двубой от 26-и кръг.