Един от най-неудобните за френските грандове през този сезон тим на Каен претърпя тежко крушение именно от такъв тим. Нормандците паднаха изключително тежко с 1:5 на своя стадион от Олимпик Марсилия. 

Флориан Товен реализира хеттрик за победителите, а другите две попадения бяха на Максим Лопес. Иван Сантини реализира единственото попадение за домакините, но то е малко утешение за публиката на стадиона. 

Този мач започна феноменално за марсилци. Още до 5-та минута резултатът вече беше 2:0 в тяхна полза. Първо Товен откри във 2-та, а след това асистира на Максим Лопес за 2:0 и всичко сякаш беше предрешено. 

В 9-та минута Ян Карамо намери на изгодна позиция Иван Сантини и Каен все пак намали, за да направи началото на този двубой наистина незабравимо. Но това не беше всичко през първата част на този двубой. 

В 27-та минута Максим Лопес направи 3:1 и на практика интригата приключи. През второто полувреме на терена имаше само един отбор, който правеше, каквото си поиска. И стигна до още две попадения. 

Първо Товен тръгна по пътя на хеттрика си в 63-та минута след асистенция на Бафетимби Гомис, а го оформи минута преди края, когато оформи крайното 5:1 след асистенция на Никола Сансон. 

Така с тази победа Марсилия събра вече 55 точки на шестата позиция и продължава преследването на квота за Лига Европа. Каен пък падна на позицията за плейаут след края на сезона със своите 33 точки.