Олимпик Марсилия продължава с криволичещите изяви в началото на сезона и втори мач не може да запише успех. Сега в гостуването на Нант южняците стигнаха само до нулево равенство, макар че категорично могат да съжаляват за изпуснатия успех. 

Причината е, че марсилци имаха дузпа в 31-та минута, но я пропиляха, а в крайна сметка това се оказа най-чистото положение в целия мач. 

Още от началото гостите упражниха натиск и в 5-та минута удар на Алваро с глава след центриране от пряк свободен удар мина на сантиметри от гредата. Те продължиха да атакуват и имаха по-чистите ситуации, но не успяха да се разпишат. 

Най-големият шанс за това дойде в 28-та минута, когато реферът даде дузпа за игра с ръка на Абдулайе Туре, след като топката беше пратена в крайника му от футболист на Марсилия от по-малко от метър. Но Дарио Бенедето не показа хладнокръвие и пропиля възможността от 11-те метра. 

До почивката и Димитри Пайе не успя да се разпише за Марсилия и тя дойде при нулево равенство. Малко след подновяването на играта Калифа Кулибали пропиля едно от малкото положения за Нант, като от близка дистанция не успя да преодолее Стив Манданда. 

Все пак в последните минути Валентен Ронжие имаше още един шанс за "канарчетата", но не успя да се разпише и в крайна сметка победител нямаше в този мач и двата тима си тръгнаха само с по една точка. 

След тази развръзка Марсилия има само една в актива и тръгва доста тромаво.