Отборът на Олимпик Марсилия се наложи с минималното 1:0 при гостуването си на Нант от 12-я кръг на Лига 1. Единственият гол в срещата бе дело на Жорж-Кевин Коду, който бе точен през втората част. Това бе четвърта победа за Марсилия от началото на сезона.

Първото полувреме бе сравнително равностойно, с лек превес за домакините от Нант. Все пак Марсилия започна по-активно мача, а Ромейн Алесандрини се оказа в центъра на няколко много опасни положения. При една от ситуациите даже топката се озова в мрежата на Нант, но попадението не бе зачетено, тъй като Алесандрини бе извършил фаул в атака.

С напредването на времето домакините също стигнаха до своите положения, като в 39-ата минута Йоан Одел, след подаване от Томасон, стреля, но топката мина в страни. Последва корнер от ляво на вратата на Марсилия, но от него не произлезе нищо сериозно.

В 41-ата минута пък Томасон бе оставен непокрит, стреля, но стражът на гостите Манданда отрази.

В 53-ата минута Марсилия излезе напред в резултата. Жорж-Кевин Коду отбелязва хубав гол в долния ляв ъгъл на вратата на Нант със силен удар по земя от границата на наказателното поле – 1:0.

Марсилци успяха да опазят крехкия си аванс до самия финал, след като около четвърт час преди края Барада изчисти топката от голлинията, предотвратявайки попадение във вратата на своя тим.

В класирането Нант е 10-и с 16 точки, но и с мач по-малко. Марсилия е 12-и с 15.