В мач от 11-я кръг на Лига 1 Олимпик Лион спря черната си серия без спечелен мач, след като победи с 2:0 като гост Сошо и се върна на върха във временното класиране.

Бензема и Делгадо отбелязаха попаденията за Лион в 66-та и 90-та минута, а домакините завършиха мача с двама човека по-малко, след като бяха изгонени Далма и Перкуа.

Доста изненадващо ПСЖ загуби като домакин с 0:1 от Тулуза, а единственото попадение в срещата бе дело на Зума Камара, който си отбеляза автогол в 65-та минута.

Марсилия стигна до точката при гостуването на Нант и двата отбора завършиха 1:1. „Канарчетата” поведоха в 44-та минута с гол на Маревал, а за гостите бе точен Бакари Коне в 78-та минута. Нант завърши мача с човек по-малко, след като Бекаменга бе изгонен в 90-та минута.

Валансиен и Рен не успяха да си отбележат гол и завършиха 0:0, като при този резултат завърши и мачът между Гренобил и Лил.

Льо Ман загуби с 0:2 от Оксер, докато Монако постигна важна победа с 3:1 срещу Нанси, докато Каен и Ница си поделиха по една точка, след като завършиха 1:1. Сен Етиен продължи слабото си представяне, след като загуби с 1:4 от Лориен.