Една от големите звезди на френския първенец Пари Сен Жермен Есекиел Лавеци скандализира клуба в навечерието на 2015 г. Той беше сниман как се забавлява в Уругвай в дните около Коледа. 

По принцип в това нямаше да има нищо лошо, ако програмата на аржентинеца не беше съвсем различна. Той и Единсон Кавани получиха разрешение от треньорския щаб да не пътуват за Маракеш, където парижани имаха контролна среща с Интер снощи. 

Но вместо това те трябваше да останат във френската столица и да тренират пълноценно с кондиционния треньор на отбора. Въпреки че снимките са от Коледа, Лавеци все още не се е прибрал във Франция, за да изпълни повелята на клубното ръководство. 

Очаква се тази издънка да е последната му с екипа на ПСЖ. И не поради друга причина, а защото от клуба му готвят трансфер в Интер заради вече видимото нежелание на играча да остане на "Парк де Пренс". 

Медиите във Франция очакват завръщането на Лавеци в Европа да стане като играч на "нерадзурите". Той ще посрещне във вихъра на купона и 2015 г., след което се очаква да хване полет директно към Милано.