Отборът на Марсилия постигна трудна, но сладка победа с 2:0 при гостуването на Тулуза в последен мач от 14-тия кръг на френската Лига 1. Головете за марсилци бяха отбелязани от Дарио Бенедето и Неманя Радонич. 

През първото полувреме гостите владееха повече кълбото и логично стигнаха до две добри положения. В 18-та минута Валентен Рожие стреля неточно от границата на наказателното поле, преди Дарио Бендето да получи възможност в 25-та минута, но също да не уцели очертанията на вратата на Баптист Рене. 

В 28-та дойде и първата възможност за състава на домакините. Яя Саного се извиси високо след центриране от статично положение и нанесе тежък изстрел, но Стив Манданда беше на място, за да се намеси. 

В края на полувремето дойде и повратният момент в мача. Стивън Морейра от състава на Тулуза беше изгонен с директен червен картон след необмислено влизане в краката на Димитри Пайе и остави отбора си с 10 души. 

През второто полувреме темпото поспадна и в 72-та минута домакините за малко да поведат в числено намален състав. След добро центиране отдясно Ибрахима Сангаре се извиси и нанесе удар с глава от близка дистанция, но Манданда реагира светкавично, за да избие с крак. 

Този пропуск се оказа, че ще бъде наказан безмилостно от хората на Андре Вилаш-Боаш. В 76-та минута Пайе изведен с фамозен пас нападателя Бенедето, който подмина стража на Тулуза и отбеляза на празна врата за 1:0. 

Само 3 минути по-късно всичко в срещата беше решено. Неманя Радонич получи топката по десния фланк, преодоля своя пазител 1 на 1 и намери долния десен ъгъл на Баптист Рене за крайното 2:0. 

Така Марсилия излезе на второто място с актив от 25 точки, на 8 зад водача Пари Сен Жермен. Тулуза, от своя страна, остава на предпоследната 19-та позиция с актив от едва 12 пункта.