Спекулациите около бъдещето на треньора на Пари Сен Жермен Лоран Блан приключиха тази сутрин. Специалистът подписа официално нов договор с клуба и така беше сложена точка на всички информации, които поставяха кого ли не на неговото място в последните седмици. 

50-годишният наставник имаше контракт само до края на сезона и затова във Франция се надпреварваха да спрягат различни имена за негови наследници. Но Блан се обвърза за още две години с парижани тази сутрин. 

"Искам да благодаря на ръководството, за гласуваното ми доверие. Още от самото начало на престоя си тук се чувствах уважаван и това не се е изменило ни най-малко досега. Надявам се да продължа да нося слава на ПСЖ и занапред", сподели Блан след подписването на контракта си. 

Откакто дойде на "Парк де пренс" през 2013 г. той изведе тима до три последователни титли. Освен това спечели и една Купа на Франция, както и два пъти Купата на Лигата. Сега се е устремил и към запомнящо се представяне в Шампионската лига, подобрявайки най-доброто си такова до момента - четвъртфинал от миналия сезон.