Нападателят на Пари Сен Жермен Единсон Кавани не отрече информациите, че може да напусне Франция след края на сезона. Към уругваеца има засилен интерес от Англия и Испания и името му се спряга за поне три клуба от тези страни. 

Звездата на парижани е най-скъпата им покупка до момента, но все по-често се заседява на пейката и това може да се окаже причина за трансфера му. И вместо да отрече всички подобни информации, той реши просто да отклони темата, когато беше попитан за бъдещето си след края на мача с Челси от Шампионската лига. 

"Сега не е времето да се говори за трансфери. Тази тема ще я обсъждаме след края на сезона. В момента трябва да мислим за заключителния етап от сезона", сподели Кавани пред медиите в сряда вечерта. 

Все още пред отбора му има възможност да спечели четири трофея през сезона. ПСЖ е на финал за Купата на Лигата, полуфинал за Купата на Франция и четвъртфинал в Шампионската лига. Най-близо изглежда титлата в първенството, тъй като само още няколко точки са нужни за коронясването с трофея.