Бившият футболист на Лудогорец Джонатан Кафу и сънародниците му Малком и Отавио се извиниха публично на ръководството на Бордо и феновете на тима за изцепките след загубата от Каен с 0:2 през уикенда.

След мача тримата публикуваха видео в социалните мрежи, което бе осъдено остро от щаба на френския клуб. Ръководството на Бордо обяви, че ще предприеме дисциплинарни мерки срещу футболистите си.

На него се вижда как Кафу, Малком и Отавио се радват пред стадиона на клуба заедно с фенове на отбора. От Бордо обвиниха играчите си в липса на уважение.

Проблеми за Кафу в Бордо

Малком използва социалните мрежи, за да поднесе извинения от името на тримата и да внесе яснота за клипчето. Странното в случая обаче е, че малко след публикуването на извинението, то бе изтрито.

„Вчера след мача срещу Каен, съпругата на Кафу публикува видео в личния си профил в Instagram, с което предизвика гняв и неразбирателство. Във видеото искахме да покажем зимата на хората, които обичаме. Именно затова всички бяхме усмихнати. След като видяхме какви са последствията от това, веднага изтрихме видеото. Никога не сме имали намерението да показваме неуважение към клуба и нашите фенове. Просто искахме да изпратим съобщение на нашите семейства и приятели в Бразилия. Извиняваме се на всеки, който се е почуствал засегнат или обиден“, написа Малком, който се спряга за трансфер в Арсенал.