Сериозен удар претърпяха амбициите на Монако за добро представяне във Франция следващия сезон. "Монегаските" ще трябва да планират стратегията си без настоящия си капитан Жереми Тулалан. 

Французинът е подписал предварителен договор с италианския гранд Интер. Новината е на изданието Sportmediaset, което се позовава на информация от "нерадзурите". Засега обаче официални потвърждения няма. 

Полузащитникът, който скоро навършва 32 години, често беше свързван с трансфер на "Сан Сиро", но до сделка така и не се стигна. Наставникът Роберто Манчини също така нееднократно е казвал, че го иска състава си. 

Информацията е, че Тулалан ще подпише договор за три години с Интер. За този период той ще вземе 6 млн. евро, което прави по 2 млн. евро на година. Всичко вече е подписано, но ще влезе в сила на 1 юли. 

Иначе ветеранът има пълното право да подпише с италианците. Той е свободен агент от лятото, а според правилата на ФИФА от януари може да преговаря като свободен агент с всеки отбор. Тулалан не успя да се разбере с Монако за контракта си и затова отива на "Сан Сиро" без пари.