Агентът на Леонардо Бонучи – Алесандро Лучи се е срещнал с ръководството на Пари Сен Жармен, за да чуе условията, които парижани са готови да предложат на клиента му.

Италианският бранител не е уверен, че искате да акостира на „Парк де Пренс”, макар интересът на парижани към защитника на Милан да е сериозен. Бонучи се присъедини към Милан през миналото лято, след като плати 42 милиона евро на Ювентус.

Спекулациите се засилиха в последните дни, след като италианските медии съзряха желание в защитника да се събере отново с Джанлуиджи Буфон. Както е известно, дългогодишният страж на Ювентус се присеъдини към френския шампион през това лято.

Gazzeta dello Sport предава, че агентът на Бонучи се е срещнал с високопоставени лица в ПСЖ, за да чуе офертата, която ще бъде предложена от борда на парижани.

Бонучи, от своя страна, обаче още не е сигурен, че иска да напусне Ботуша, след като изчаква да види и решението на КАС, което може да върне Милан в европейските клубни турнири. Това е твърде малко вероятно, според предварителните информации.