Метц и Сент Етиен завършиха наравно 1:1 в мач от 12-ия кръг на Лига 1. Двубоят ще се запомни с фамозния гол на тунизийския нападател на гостите Уахиб Хазири, който се разписа с удар от своята половина. Попадението със сигурност е фаворит за гол на годината.

Метц поведе чрез Фарид Булая в 9-ата минута, но само след 7 минути публиката беше смълчана. В 16-ата минута Уахиб Хазири взе топката пред  собственото наказателно поле и още преди да стигне центъра, реши да стреля. Стражът на Метц Александре Укиджа бе излязъл напред и въпреки опитите му да се върне на голлинията, топката се оплете в мрежата му. Шедьовърът на Хазири наля олово в краката на домакините, които не успяха да излязат от шока до края на мача. 

Сент Етиен, воден от Клод Пюел, се спаси от поредно поражение в шампионата този сезон, но въпреки това остава на последното място в класирането. Сент Етиен все още няма победа в първенството и е с едва 6 точки. Положението на Метц не е много по-завидно, но тимът все пак има една победа, като е 18-и със 7 точки.