Сент Етиен победи Анже с 4:3 в зрелищна среща от 12-ия кръг на френската Лига 1, играна на "Стад Жофроа Гишар". 

Така момчетата на Жан Луис Гасет прекъснаха серията си от три двубоя без успех в местния елит, изкачвайки се до петата позиция в подреждането с актив от 20т., на 1 зад четвъртия Лион (21 т.). За Анже точката бе крайно важна с оглед на борбата за отдалечаване от опасната зона, но тя така и не бе постигната и тимът остава 15т-и с 12 пункта.

В герой за домакините се превърна 31-годишният френски бранител Ромен Амума, който се появи като резерва в 74-ата минута, а в 89-та реализира, за да донесе трите точки на своите.

Преди това двата тима се изравняваха на три пъти. Резултатът бе открит от играча на гостите Матео Павлович в 24-ата минута. Две по-късно Лоис Диони изравни с глава след асистенция на Перин. До края на полувремето Сент Етиен и Анже си вкара по още един гол чрез Матьо Дебюши за домакините (47') и Флавен Таит (50') за гостите.

През втората част централният нападател на Анже Стефан Баокен оползотвори добре хубав пас на Таит и върна аванса на Анже. Само две минути след това обаче Винсен Манкеу си вкара автогол и изравни до 3:3.

Изглеждаше, че двата тима ще поделят точките, докато при една от последните си атаки, "зелените" не взеха успеха с четвъртия си гол в срещата дело на Амума.